Actualitate

Doi tineri de 16 ani au fost răniți într-un grav accident rutier produs la Valea Cireșului

Tinerii se aflau pe un moped

La data de 29 ianuarie, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în comuna Botoroaga, sat Valea Cireșului, județul Teleorman.

Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Videle au constatat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 16 ani, din comuna Botoroaga, județul Teleorman, conducea un moped în satul Valea Cireșului,  a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Botoroaga, județul Teleorman.

Din informațiile de la locul accidentului, tânărul care conducea mopedul nu s-au asigurat înainte de a efectua virajul la stânga. Mai mult, locuitorii spun că tânărul îi terorizează de ceva vreme, circulând cu mare viteză și zgomot pe străzi.

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a doi tineri de 16 ani, ambii din comuna Botoroaga, județul Teleorman, care se deplasau pe moped.

Cei doi tineri prezentau diferite traumatisme la membrele inferioare, erau  conștienți și cooperanți și au fost preluați de echipajele medicale, au primit primul ajutor și au fost transportați la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tânărul în vârstă de 16 ani care conducea mopedul, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button