Actualitate

Doi tineri teleormăneni prinși drogați la volan

Polițiștii au întocmit dosare penale

În seara zilei de 5 noiembrie,  polițiștii din cadrul Poliției Turnu Măgurele împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfășurat o acțiune pe raza municipiului având ca scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

În urma acțiunii desfășurate, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale în valoare de 16280 de lei, au fost confiscați 5 metri cub de cherestea și 450 lei, 5 permise de conducere reținute, 6 certificate de înmatriculare ridicate și au fost constate 2 infracțiuni.

Depistați in timp ce conduceau autoturisme deși se aflau sub efectul substanțelor psihoactive

În cadrul acțiunii, polițiștii au identificat un autoturism condus de un tânăr în vârsta de 23 de ani din Zimnicea.

Având în vedere comportamentul conducătorului auto, acesta a fost testat cu aparatul Drugtest care a indicat prezenta unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, rezultatul fiind pozitiv.

Un alt autoturism a fost oprit pentru control. La volanul autoturismului a fost legitimat un tânăr de 27 de ani, din Turnu Magurele care a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

Cei doi conducători auto au fost conduși la unități medicale în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button