Administratie

Donație de măști de protecție și combinezoane de la Provincia Anhui din China

Consiliul Județean Teleorman distribuie materialele către instituțiile subordonate

Ca urmare a relațiilor de colaborare foarte bune dintre Consiliul Județean Teleorman și  Provincia Anhui din China, județul a primit de curând o donație generoasă, în valoare de 16.600 dolari, constând în 32.000 de măști și 360 combinezoane.

Donația a fost primită de Consiliul Județean Teleorman, prin Serviciul de Cooperare Internă și Internațională, în cadrul unui protocol de colaborare cu provincia chineză.

La rândul său, Consiliul Județean va dona aceste materiale instituțiilor subordonate cu rol vital în protejarea populației de toate vârstele: Spitalul Județean, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Centrele de bătrâni, Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, le mulțumește călduros partenerilor  din Provincia Anhui pentru solidaritate și sprijin, în numele teleormănenilor care vor beneficia de această donație substanțială și în numele său personal,  asigurându-i de importanța pe care o acordă dezvoltării relațiilor  de colaborare, în special în domeniul economic și investițional.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button