Actualitate

Dosare penale întocmite de polițiștii teleormăneni

Comunicat de presă

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Zimnicea au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în cazul unui accident rutier produs la data de 6 septembrie , pe DJ 506, pe raza comunei Cervenia.

La data de 06.09.2020, în jurul orei 05:15, polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești, pe raza comunei Cervenia.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în timp ce un bărbat de 26 de ani din municipiul Alexandria conducea un autoturism pe DJ 506, la intrarea în localitatea Cervenia, a acroșat un vehicul cu tracțiune animală condusă de către un bărbat în vârstă de 73 de ani, domiciliat în comuna Bragadiru, județul Teleorman, atelaj care nu era semnalizat corespunzător pentru circulația pe timp de noapte.
În urma impactului a rezultat rănirea căruțașului și a unui pasager (femeie, 30 de ani, domiciliată în comuna Bragadiru) din respectivul atelaj, ambii fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat faptul că, la momentul producerii evenimentului rutier, niciunul dintre cei doi conducători de vehicule nu se afla sub influența alcoolului.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.


Polițiștii din Alexandria au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis de conducere în cazului unui bărbat de 27 de ani din județul Vrancea, depistat în timp ce conducea o autoutilitară, deși exercitarea dreptului de a conduce îi fusese suspendată.

La data de 06.09.2020, în jurul orei 13:30, polițiștii din Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în județul Vrancea, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Turnu Măgurele din localitate, deși exercitarea dreptului de a conduce îi fusese suspendată.
În cauză a fost întocmit dosar penal. Cercetările continuă.


Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Roșiori de Vede au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat în cazul unui bărbat de 47 de ani din Crângeni, depistat în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație, pe raza localității de domiciliu, deși nu poseda permis de conducere.

La data de 06.09.2020, în jurul orei 19:00, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani din comuna Crângeni în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, autorurism care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare.
Procedând la efectuarea de verificări în bazele de date ale poliției, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul este radiat din circulație, întocmind dosar penal. Cercetările continuă.


Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lunca au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis în cazul unui bărbat de 43 de ani din județul Olt, depistat în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei Lunca, deși nu poseda permis de conducere.

La data de 05.09.2020, în jurul orei 17:00, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani din județul Olt în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei Lunca, fără a poseda permis de conducere, acesta fiindu-i reținut cu o seară în urmă, pe raza municipiului Turnu Măgurele, pentru refuzul sau sutragerea de la prelevarea de mostre biologice.
În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button