Actualitate

Dotare mai bună, siguranță sporită

Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman a primit primele patru autospeciale noi

Începând de vineri, 11 septembrie, în dotarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman au intrat primele patru autospeciale noi, marca Dacia Logan cu noul design al autoturismelor Jandarmeriei Române, ca primă parte a programului derulat de Ministerul Afacerilor Interne pentru reînnoirea parcurilor auto din structurile subordonate.

Achizițiile se fac în etape conform unui contract care a fost încheiat la nivel național, iar primul lot a venit vineri.
Noile autoturisme sunt dotate cu rampe moderne de semnalizare acustice și vizuale, și sunt colantate diferit față de modelele vechi, având aplicate stema și tricolorul României în format color și deviza Jandarmeriei „Lege și Ordine”.

Cheile autospecialelor au fost înmânate conducătorilor auto de către inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonel Bogdan Enescu care, cu această ocazie, a reiterat nevoia de a crește gradul de siguranță a cetățenilor și a cerut jandarmilor să folosească judicios aceste dotări pentru a îndeplini un deziderat important al instituției: siguranța cetățenilor.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button