Actualitate

Două accidente rutiere în această dimineață! Două persoane au ajuns la spital

Un autoturism a intrat într-un gard la Baciu.Un tir s-a răsturnat lângă Roșiori

Astăzi de dimineață au avut loc două accidente rutiere, rezultate cu două victime, pe DJ 503, în localitatea Baciu și pe DN 65A, pe raza municipiului Roșiorii de Vede.

La ora 04.20, pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle, cu o autospecială de stingere și cu o ambulanță SMURD, împreună cu un echipaj SAJ Teleorman au intervenit în localitatea Baciu, la un autoturism intrat într-un gard.

Un bărbat, în stare de inconștiență, cu un traumatism cranio-cerebral, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU Alexandria. Misiunea salvatorilor a continuat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Astăzi de dimineață, în jurul orei 06.30, pe DN 65 A, un TIR care transporta polistiren s-a răsturnat, rezultând rănirea conducătorului auto. Deoarece acesta era blocat în cabină, a fost necesară intervenția echipajului de descarcerare din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede. După ce a fost scos de salvatori, bărbatul, conștient și cooperant, cu diferite traumatisme, a fost preluat de echipajele medicale, a primit primul ajutor și a fost transportat la Spitalul “Caritas” din Roșiorii de Vede.

Pompierii au continuat apoi misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Ambele evenimente au rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button