Actualitate

Două locuințe din Teleorman au luat foc de la improvizațiile făcute la instalația electrică

În ultimele două zile, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea a două incendii ce se manifestau la locuințele și anexele unor cetățeni din localitățile Stejaru și Buzescu, ambele izbucnite de la instalațiile electrice exploatate necorespunzător, cu improvizații.WhatsApp Image 2019-09-25 at 10.45.22

Primul eveniment a avut loc  în localitatea Stejaru, iar pentru stingerea flăcărilor au intervenit imediat pompierii militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Incendiul a fost stins în limitele găsite, fiind salvate bunuri apreciate la peste 25000 de lei.

Au ars ori au fost distruse de foc mobilierul dintr-un dormitor  și zugrăveala de pe restul pereților din locuință, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de 10000 de lei.WhatsApp Image 2019-09-25 at 10.45.20(1)

Al doilea incendiu, observat și anunțat astăzi de dimineață , a cuprins anexele din două gospodării învecinate, din localitatea Buzescu, cu pericol de propagare la locuințele din apropiere.

Pentru localizarea și lichidarea flăcărilor au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Focul a fost stins în limitele găsite, militarii reușind să salveze bunuri apreciate la peste 500000 de lei.

Cele două anexe au fost distruse în totalitate de foc, cu mobilierul din interior și mai multe aparate electrocasni, precum și o cantitate însemnată de materiale textile. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 20000 de lei.WhatsApp Image 2019-09-25 at 10.45.18

La acest eveniment, o femeie a suferit un atac de panică și a fost transportată la Spitalul Județean din Alexandria pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button