Uncategorized

Două vagoane ale unui tren de călători au luat foc în gara Măldăieni

În aceasta după amiază un vagon al unui tren de călători a luat foc.

Evenimentul s-a produs în gara Măldăieni,iar la fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul  Detașamentului  Roșiori de Vede cu 2 ASAS și 1 SMURD. WhatsApp Image 2019-11-26 at 17.30.46

La sosirea salvatorilor, aproximativ 50 de călători se autoevacuaseră din tren, iar focul se manifesta la două  dintre vagoane trenului.

Din estimările șefului de tren, în toate garniturile se aflau aproximativ 100 de călători.Acesta, în timp ce disloca garniturile de tren de cele în care se manifesta incendiul, s-a intoxicat ușor cu fum.  A fost  preluat conștient și cooperant  de echipajul medical  ,care i-a administrat oxigen.

Incendiul a fost lichidat  în scurt timp de echipajele de pompieri.

Din fericire ,în urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

La fața locului s-au trimis două microbuze de la Detașamentul Alexandria și Detașamentul Roșiorii de Vede, pentru preluarea călătorilor din cele două vagoane afectate și transportarea acestora în gara Rosiori Nord.

De asemenea, CFR călători a precizat că a trimis o locomotivă diesel pentru preluarea celorlalte garnituri neafectate de flăcăWhatsApp Image 2019-11-26 at 17.30.47(1)ri.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică a unui vagon.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button