Actualitate

DSP Teleorman a desfășurat o acțiune de verificare și informare în trafic a mijloacelor de transport persoane

Prefectul județului Teleorman, Liviu Dumitrașcu, a avut marți, 5 mai, o întâlnire de lucru cu reprezentanții autorităților cu responsabilități în gestionarea situației generate de răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus, în care au fost stabilite direcții de acțiune în ceea ce privește instituirea, după data de 15 mai 2020, a stării de alertă la nivel național.

În cadrul întâlnirii directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Teleorman, Stelian Cristea, a informat cu privire la acțiunea de verificare în trafic a mijloacelor de transport persoane din localitățile Drăgănești Vlașca, Mereni și Pietroșani, desfășurată de echipe mixte formate din inspectori ai DSP, polițiști și jandarmi, în dimineața zilei de 5 mai 2020. În cadrul acestei acțiuni au fost verificate 18 mijloace de transport cu un număr total de 250 pasageri care se deplasau către locul de muncă. Cu acest prilej, s-a constatat că existau persoane care nu utilizau mijloace de protecție pentru acoperirea gurii și nasului astfel că le-au  fost distribuite  măști de protecție.

Acțiunea a avut un caracter preventiv, pasagerii și conducătorii auto fiind informați cu privire la regulile ce trebuie respectate și fiind distribuite pliante conținând aceste reguli.

Instituția Prefectului – Județul Teleorman adresează teleormănenilor recomandarea de a respecta măsurile dispuse de autorități, precum și de a se informa doar din surse oficiale

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button