Fotbal

Este vremea echipei Dunărea Zimnicea! Acum echipa are bază sportivă modernizată!

Din informațiile care le deținem, la Zimnicea va reînvia, în sfârșit, fotbalul, odată cu inaugurarea noii și cochetei baze sportive.

Dunărea, din aceleași surse, am aflat ca va activa în liga a 4-a din toamna și are ca obiectiv promovarea in Liga 3.

Orașul, care este unul cu tradiție fotbalistica are tot dreptul sa fie reprezentat de o echipa în liga a 3-a, mai ales acum, când au condiții foarte bune de pregătire și desfășurare a meciurilor.

Teleorman are 3 ani de cand nu a mai “urcat” cu o echipa în Liga 3, ultima fiind tot o echipa de oraș, Cetatea Turnu Măgurele.

La anul urmează un baraj tot la fel de dificil. Poate chiar mai dificil, cu campioana județului Olt, care se va stabili între doua formații potente financiar, de nivelul argeșenilor de la Speed Academy Pitesti și cu ambiții de promovare in Liga 3.

Este vorba de Lupii Profa sau Recolta Stoicanesti, doua formații care au în componenta jucători care au activat în eșaloanele 2 și 3 cu experienta și de calitate fotbalistica. Asa ca trebuie de pe acum sa știm pe ce ne bazam și sa nu mai facem uz de prezenta la baraj, cum au făcut in ultimii ani echipele din Brânceni, Buzescu și Nanov.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button