Actualitate

Eveniment caritabil organizat de Asociația “Dincolo de autism”, la Alexandria

Noi suntem Asociația Dincolo de Autism. Suntem terapeuți, colegi, prieteni, familie.Din anul 2016 ne ocupăm cu îmbunătățirea calității vieții copiilor cu dizabilități.

Chiar dacă nu ni s-a spus, avem tendința ca întotdeauna atunci când auzim cuvântul eroi să-l asociem cu personaje din desene animate sau filme, cu oameni care au schimbat fața omenirii sau şi-au dedicat întreaga carieră în folosul altor oameni.

Câți dintre noi au văzut un copil care suferă de autism ca un erou? Un copil pentru care fiecare zi este o luptă? Un copil care a venit pe lume fără un manual de utilizare? Un copil pentru care destinul a ridicat un zid invizibil între “lumea lui” … şi lumea noastră?

Se spune că o poză valorează cât o mie de cuvinte. Dar o mie de cuvinte nerostite cât valorează? Dar o mie de zâmbete pierdute? Sau o mie de nopți petrecute sub cerul liber, numărând stelele infinite? Sau rugăciunile spuse în noapte, când tot ce rămâne în cameră este: Copilul, Părintele şi Dumnezeu?

Par lucruri atât de triste încât ai crede că sunt desprinse dintr-un film, dar ele sunt atât de reale pentru un copil cu o poveste specială.

Ca orice asociație care se luptă cu această problemă, întâmpinăm probleme financiare. Pentru a promova munca continuă şi talentul copiilor noştri şi pentru a ne putea susține în bune condiții activitatea, vă invităm la prima ediție a licitației Asociatie Dincolo de Autism. Cu multă dragoste, emoție şi spirit de echipă vor fi puse la dispoziția publicului obiecte făcute în cadrul asociației noastre. Cu fondurile strânse dorim să achiziționăm un set de testări ce ne va folosi în următorul nostru proiect: depistarea timpurie a copiilor cu nevoi speciale, implicând un screening în grădinițe.

Vă invităm pe data de 5 decembrie, ora 17:30, în ajun de Moş Nicolae, la restaurantul Unicom (Sala mare) pentru a ne cunoaşte, pentru a ne umple sufletul cu fapte bune şi pentru a-i sprijini pe cei mici în drumul lor anevoios către normaliate.

Vă aşteptăm cu drag!

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button