Eveniment

Festival-concurs de muzică ușoară românească “Dan Câmpeanu”, ediția I, pe 22 mai

Primăria Municipiului Roșiori de Vede și Consiliul Local Roșiori de Vede, prin Direcția pentru Cultură, Educație, Creație și Sport, organizează în data de 22 mai 2022, prima ediție a Festivalului – Concurs de Muzică Uşoară Românească ,,DAN CÎMPEANU”.

Festivalul se va desfăşura în cadrul sărbătorii locale „Zilele Municipiului”, duminică, 22 mai 2022, sub forma unui spectacol cu public, susținut în aer liber.

Festivalul – Concurs de Muzică Uşoară Românească ,,DAN CÎMPEANU” are drept scop promovarea muzicii uşoare româneşti, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea de noi talente interpretative – în vederea promovării lor în spațiul muzical românesc.

Juriul va avea în componenţă sa profesori de muzică, reprezentanţi ai vieţii culturale locale și un reprezentant al familiei celui care dă numele acestui festival, președintele juriului fiind prof. Petrică Predoi.

Regulamentul festivalului și documentele necesare înscrierii se găsesc pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Roșiori de Vede (www.primariarosioriidevede.ro).

Câștigătorul primei ediții va fi invitat să cânte în deschiderea spectacolului „Nicicând, ADIO”, care se va desfășura în aceeași zi, de la ora 20.00.

 

 

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button