Politic

Florin Piper Savu, deputat:” PSD va vota, marți, moțiunea de cenzură împotriva guvernului!”

Declarație de presă

PSD şi-a respectat angajamentul enunțat, în mod constant, că va depune propria moțiune de cenzură dacă cea depusă de AUR și USR-Plus va avea probleme de constituționalitate și a depus propria moțiune de cenzură care va fi votată marți.

Ultimele săptămâni ne-au dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, că rămânerea actualei Coaliții a Dreptei Unite la conducerea țării creează mai multă instabilitate politică, economică și socială decât poate crea organizarea alegerilor anticipate.

Indiferent ce vor face SupermanCîțu și protectorul său Iohannis, PSD va vota marți moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Calendarul stabilit este ireversibil, nu mai poate fi dat înapoi și nu mai poate fi oprit.

De marți, Superman va fi istorie.

USR-Plus va trebui să iasă din jocul dublu pe care l-a făcut acum.

Dacă și USR și AUR își respectă angajamentele publice și votează moțiunea, vor fi 280 de voturi pentru, mult peste cele 234 necesare, și guvernul Cîțu va deveni istorie.

PSD exclude orice negocieri și se va mobiliza exemplar la vot.

PSD nu va susține niciun alt guvern al dreptei propus de Iohannis, nu va intra sub nicio formă la guvernare și va acționa hotărât pentru declanșarea alegerilor anticipate.

Soluția corectă și reală la profunda instabilitate și haos politic din prezent este crearea unei noi majorități rezultate din voința românilor.

Florin Piper Savu, deputat PSD Teleorman

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button