Actualitate

Grav accident rutier la ieșire din Gratia.O femeie a decedat ,iar un copilaș de numai un an a ajuns la un spital din București

Un grav accident rutier a avut loc ,astazi,pe DJ 701, la ieșirea din localitatea Gratia.

În timp ce o șoferiță de 39 se deplasa pe DJ 701 din direcția Gratia spre limita județului Dâmbovița,având alte preocupări în timpul mersului a părăsit partea carosabilă răsturnându-se.

Din accident au rezultat 6 victime cu vârste cuprinse între 1 an și 46 ani.O persoană de 44 ani a decedat, 3 persoane au fost transportate în capitală și alte 2 persoane la unităti medicale de pe raza județului Teleorman.

La fața locului s-au deplasat  un echipaj din cadrul Gărzii de intervenție Roata de Jos (ISU Giurgiu), cu o autospecială de descarcerare, trei echipaje de la Detașamentul de Pompieri Videle, cu o descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD,un echipaj TIM cu medic de la ISU București-Ilfov și elicopterul SMURD București,precum si 3 echipaje ale SAJ Teleorman.WhatsApp Image 2019-08-04 at 20.40.58

La sosirea echipajelor de intervenție,la fața locului erau 4 victime , dintre care două  încarcerate.

Din datele obținute de la persoanele rănite, salvatorii au aflat că alte două persoane implicate în acest eveniment, o femeie de 20 de ani și un copil de 1 an, au plecat cu un autovehicul privat către un spital din București. Acestea au fost preluate de echipajul medical al ISU București Ilfov de la km 49, de pe autostrada A1.

Șoferița  prezenta traumatism toracic și atac de panicș, a fost monitorizată de un echipaj SAJ Teleorman si transportată la Spitalul Videle.

Un bărbat de 46 ani , conștient și cooperant, cu traumatism toracic și traumatism membru inferior stâng, a fost preluat de către echipajul SMURD Videle si transportat la Spitalul Videle.

O minoră, de 15 ani , inconștientă, a fost preluată de echipajul medical de pe elicopterul SMURD Bucuresti si transportată la Spitalul Floreasca.

O femeie, de 44 ani, a fost declarată decedată de medicul echipajului SMURD de pe elicopter.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button