Actualitate

Grav accident rutier la ieșire din Turnu Măgurele! Două persoane au decedat ( video)

Alte 6 persoane au fost grav rănite

Un grav accident rutier s-a produs in urma cu puțin timp pe drumul ce leagă  Turnu Măgurele de  Putineiu (DN 65A). In accident au fost implicate un autoturism și un atelej hipo, cu 8 victime.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns la nivelul județului a fost activat *Planul Rosu de Interventie*.

La fata locului, echipajele operative au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ.

Una dintre persoanele adulte din autoturism prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar cealaltă se afla in stop cardiorespirator, motiv pentru care i s-au facut manevre de resuscitare. Din nefericire echipajele medicale au declarat decesul.

Celelalte victime, 4 copii si 2 adulti, din atelajul hipo, sunt conștiente si cooperante, cu multiple traumatisme, preluate de echipajele medicale SMURD si SAJ pentru acordarea primului ajutor calificat si transportarea la spitalele Turnu Magurele și Alexandria.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button