Actualitate

Grav accident rutier la Turnu Măgurele! O persoană a decedat, alte patru au fost rănite

În această seară, un grav accident  rutier a avut loc  între două autoturisme, pe DN52, la ieșire din municipiul Turnu Măgurele.

La locul accidentului s-a intervenit cu două autospeciale de stingere, o descarcerare, două ambulanțe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și trei echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman.

Pe timpul acestei intervenții, pompierii au extras din caroseria deformată a autoturismului o persoana, conștientă și cooperantă, pe care au predat-o echipajelor medicale. Misiunea salvatorilor a continuat cu asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Cercetările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele, care s-au deplasat la fața locului, indică ipoteza că șoferul unei autoutilitare, bărbat în vârstă de 20 de ani, din comuna Țigănești, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere, vehiculul fiind lovit frontal de un autoturism care se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers, condus de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în municipiul Turnu Măgurele.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei și rănirea a trei pasageri din același vehicul, bărbați cu vârste cuprinse între 48 și 56 de ani, domiciliați în județul Teleorman la Țigănești și Izvoarele, precum și rănirea conducătorului autoturismului, toți patru cu afecțiuni lombare, toracice și la nivelul membrelor inferioare au primit îngrijiri medicale la locul accidentului după care au fost transportați la spital.

Rezultatul testării cu aparatul etilometru a indicat faptul că bărbatul de 32 de ani, șoferul autoturismului, nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și mecanismului producerii accidentului rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button