Actualitate

Ieri, polițiștii teleormăneni au reținut 7 permise de conducere și au aplicat peste 60 de sancțiuni contravenționale

Comunicat de presă

Ieri, în doar câteva ore, polițiștii teleormăneni au aplicat peste 60 de sancțiuni contravenționale și au retras șapte permise de conducere șoferilor care au pus în pericol circulația pe drumurile publice nerespectând prevederile legale.

La data de 30 iunie, polițiștii rutieri au acționat în vederea prevenirii cauzelor generatoare de accidente de circulație grave.

Astfel, pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 60 de sancțiuni contravenționale, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce șapte permise de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Dintre acestea, 29 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 23 pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Polițiștii atrag atenția atenția asupra necesității respectării prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice de către toți participanții la traficul rutier și adoptării unui comportament responsabil.

Creșterea siguranței rutiere pe drumurile teleormănene reprezintă o prioritate a I.P.J. Teleorman, polițiștii acționând permanent în vederea prevenirii accidentelor de circulație.

 

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button