Actualitate

Imobilizare cu focuri de armă a unui tânăr din Turnu Măgurele

Ieri, polițiștii din Turnu Măgurele au oprit pentru control,pe bulevardul Independenței din localitate, un autoturism al cărui conducător auto nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție.

În timp ce polițiștii efectuau verificări în vederea stabilirii identității sale, conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în municipiul Turnu Măgurele, a manifestat o atitudine ostilă față de polițiști, fiind recalcitrant.

La fața locului au ajuns și apropiați ai acestuia, care au încercat să-i împiedice pe polițiști să-l imobilizeze și să-l conducă la sediul poliției.

Unul dintre polițiști a folosit spray-ul iritant-lacrimogen, însă fără rezultat, după care a executat un foc de avertisment în plan vertical, fapt ce a determinat dispersarea grupului.

Atât conducătorul auto, cât și fratele acestuia, venit în sprijinul său, au fost imobilizați și conduși la sediul poliției.

Conducătorul auto a fost sancționat conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și i-a fost reținut permisul de conducere, iar fratele acestuia și încă doi tineri au fost sancționați conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În urma folosirii armamentului nu au fost înregistrate victime omenești sau pagube materiale.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button