Actualitate

Împreună pentru o comunitate mai sigură!Acțiune de prevenire desfășurată la Roșiorii de Vede

În cadrul proiectului național “Împreună pentru o comunitate mai sigură”Image3,ofițerii de la Compartimentul de analiză și prevenirea criminalității,din cadrul Inspectoratului de Poliție Teleorman , împreună cu polițiștii de proximitate ,au susținut,vineri, o întâlnire cu elevii claselor V-VII ,de la Școala Gimnazială Mihai Eminescu din Roșiorii de Vede.

În cadrul întâlnirii, polițiștii au abordat teme precum siguranța copiilor în școli,pe stradă,la domiciliu,dar și siguranța acestora pe internet,iar elevii au participat activ la discuții și au urmărit cu interes materialele  video puse la dispoziție.

Evenimentul face parte din seria activităților desfășurate de politiști cu ocazia  Săptămânii Prevenirii Criminalității.

Pe parcursul întregii săptămâni au avut loc astfel de activități în toate orașele din județ,fiecare zi fiind dedicată unei teme.

Temele abordate anul acesta au fost prevenirea violenței împotriva femeilor,prevenirea delincvenței juvenile și victimizării minorilor,prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului și siguranța copiilor.

Alături de polițiști,au participat la aceste activități și reprezentanți ai  Inspectoratului de Jandarmi Teleorman și ai Centrului de Prevenire,Evaluare și Consiliere Antidrog Teleorman.

Prin acest eveniment se urmărește crearea unui parteneriat solid între poliție și comunitate.

 

R.Ciofalcă

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button