Actualitate

În ultimele 24 de ore,polițiștii teleormăneni au intervenit la 80 de evenimente

70 de evenimente au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112,într-o singură zi

În ultimele 24 de ore, polițiștii teleormăneni au acționat în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, pentru protejarea patrimoniului și drepturilor și libertăților persoanelor, răspunzând nevoilor cetățenilor.

 Ieri,4 iunie polițiștii au intervenit la peste 80 de evenimente, dintre care 70 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Totodată, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 80 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 30.000 de lei, au reținut 12 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii continuă să acționeze în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, fiind vizate cauzele generatoare ale acestora.  Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au aplicat nu mai puțin de 47 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, una pentru nereguli privind depășirea și trei pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Totodată, au fost constatate mai multe infracțiuni la regimul rutier, printre care:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Dobrotești au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis de conducere în cazul unui bărbat în vârstă de 28 de ani din comuna Zâmbreasca, depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 703, pe raza localității Ciolănești, fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Crângu au depistat un bărbat în vârstă de 67 de ani din comuna Islaz, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu prezentând halenă alcoolică. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis de conducere în cazul unui tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Suhaia, depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vianu din localitatea de domiciliu, fără a poseda permis de conducere. Cercetările continuă.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button