Actualitate

În ultimele 72 de ore, polițiștii au intervenit la peste 300 de evenimente

Buletin de presă

În ultimele 72 de ore, polițiștii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, protejării patrimoniului și drepturilor și libertăților persoanelor, răspunzând nevoilor cetățenilor.

Astfel, în perioada 26 – 29 martie a.c., polițiștii au intervenit la peste 300 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 290 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat peste 800 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 270.000 de lei, au reținut 36 de permise de conducere și au retras 14 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulație pe drumurile publice.

În ultimele 72 de ore, la nivelul județului au fost înregistrate două accidente rutiere ușoare, Alexandria și Salcia, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

De asemenea, polițiștii au constatat șase infracțiuni privind circulația pe drumurile publice, dintre care trei pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

La data de 27.03.2021, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria, au desfășurat activități pe linie de mandate și persoane urmărite, fiind depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Alexandria, împotriva căruia Judecătoria Alexandria a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru infracțiuni la regimul rutier, bărbatul fiind încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button