Actualitate

În ultimele 72 de ore, polițiștii teleormăneni au aplicat 480 de sancțiuni contravenționale

Comunicat de presă

În ultimele 72 de ore, polițiștii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, protejării patrimoniului și drepturilor și libertăților persoanelor, răspunzând nevoilor cetățenilor.

Astfel, în perioada 4 – 6 iunie, polițiștii au intervenit la aproximativ 290 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 270 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat aproximativ 480 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 180.000 de lei, au reținut 32 de permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele 72 de ore, la nivelul județului au fost înregistrate două accidente rutiere ușoare, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

De asemenea, în ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat nu mai puțin de șapte infracțiuni, dintre care trei pentru conducere fără permis, iar două pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, cea mai mare valoare (0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat) fiind înregistrată în cazul unui bărbat care a condus un autoturism pe raza localității Orbeasca de Sus.

Totodată, polițiștii din structurile de ordine publică au intervenit în cazul a două sesizări privind conflicte în familie, în ambele cazuri fiind constatată infracțiunea de violență în familie (Rădoiești, Mârzănești).

De asemenea, la data de 05.06.2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Teleorman au identificat o femeie de 21 de ani, din județul Iași, căutată la nivel național.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button