Actualitate

Incendii la Cervenia și Ciuperceni.Bunuri de peste 70000 de lei, salvate de pompierii teleormăneni

Militarii Detașamentului de Pompieri Alexandria au reușit în dimineața zilei de 10 mai , să salveze aproape întreaga locuință a unei persoane din localitatea Cervenia, aceasta fiind în pericol să fie distrusă de un incendiu izbucnit la nivelul bucătăriei.

Flăcările, ce se manifestau la un pat, la mobilierul din lemn și la mai multe materiale textile, cu periol de extindere la restul locuinței, au fost localizate și lichidate de salvatori cu ajutorul a două autospeciale de lucru cu apă și spumă, în mai puțin de 40 de minute. Misiunea celor două echipaje a rezultat cu salvarea de bunuri estimate la suma de 30000 de lei și limitarea pagubelor la aproximativ 2000 de lei.

Tot în ziua de 10 mai, pompierii militari turneni, cu ajutorul unei autospeciale de lucru cu apă și spumă, au reușit să evite propagarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje dintr-o gospodărie din localitatea Ciuperceni, care se afla în imediata vecinătate a locuinței și a anexelor. Militarii au lichidat focul în limitele găsite, în aproape 30 de minute, salvând bunuri materiale apreciate la peste 40000 de lei și limitând pagubele la cca. 500 kg de furaje.

Din cercetările efectuate pentru stabilirea cauzelor probabile de izbucnire a incendiilor, a reieșit faptul că primul eveniment a fost generat de un scurtcircuit produs la un cablu electric defect, iar în al doilea caz de jocul copiilor cu focul.

Din fericire, pe timpul celor două intervenții nu s-au înregistrat victime.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button