Social

Incendiu devastator la Roșiori de Vede! O persoană a decedat

Video

In această după amiază, pe strada Carpați din Roșiori de Vede, a izbucnit un incendiu puternic la o locuință aflată și în vecinătatea unor spații comerciale. La scurt timp după izbucnirea incendiului, a urmat o explozie puternica a unei butelii.

La sosirea pompierilor militari, focul se manifesta generalizat la acoperișul unei case și la bunurile din interiorul a două camere de locuit, pe circa 80 mp, flăcările afectând totodată și acoperișul a două spații comerciale pe aproximativ 20 mp.

Două persoane de gen feminin, în vârstă de 50, respectiv 70 de ani, au suferit arsuri. Prima, cu arsuri la nivelul membrelor superioare, conștientă și cooperantă, a fost preluată de SAJ și transportată la Spitalul Municipal Caritas.

La același spital a ajuns și cea de a doua victimă, cu arsuri pe circa 60% din suprafața corpului,în stare de inconștiență, însă cu semne vitale.Dun nefericire aceasta a decedat la scurt timp, in ciuda manevrelor de resuscitare.

Evenimentul a fost gestionat de trei echipaje de stingere, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, un echipaj SMURD și un echipaj din cadrul SAJ Teleorman.

Cauza probabilă și valoarea pagubelor produse de incediu sunt în curs de stabilire.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button