Actualitate

Incendiu izbucnit de la o pătură electrică la un apartament din Roșiori de Vede

15 persoane de pe scară s-au autoevacuat

Un incendiu puternic a izbucnit, astăzi, la un apartament situat la etajul 4, pe Aleea CFR, din municipiul Roșiorii de Vede.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o descarcerare și o ambulanță SMURD.Aproximativ 15 persoane s-au autoevacuat de pe casa scării.

Incendiul a fost localizat la nivelul apartamentului.Incendiul a fost stins în limitele găsite, în aproximativ o oră și 40 de minute. Au fost distruse elementele de mobilier și produsele electrocasnice din două dormitoare, precum și zugrăveala de pe pereții întregului apartament.

Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 80000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la circa 20000 de lei.

Din primele cercetări efectuate, cauza probabilă a acestui eveniment a fost un scurtcircuit produs la o pătură electrică, lăsată sub tensiune, nesupravegheată.

Din fericire, la acest incendiu nu s-au înregistrat victime. Cele 15 persoane autoevacuate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, ele întorcându-se în locuințe, în siguranță, după finalizarea intervenției.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button