Actualitate

Incendiu la Rasuceni!Pagube de 10.000 de lei

Incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric

Ieri după-amiază, la ora 18.27, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Drăgănești Vlașca au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Răsuceni, cu pericol de extindere la casa de locuit din imediata apropiere.

Sosiți la locul evenimentului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, salvatorii au constatat faptul că focul se manifesta generalizat la întreaga anexă în care era amenajată o bucătărie, pe o suprafață de cca. 30 mp, două butelii erau explodate și o cantitate de cca. 2 t de lemne de foc ardea cu flacără deschisă, existând riscul propagării la locuința învecinată.incendiu

Prin măsurile operative luate de echipajele de intervenție, incendiul a fost localizat rapid în limitele găsite, însă stingerea totală a acestuia a durat aproximativ două ore. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 10000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 30000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit electric.

Din fericire, la această intervenție nu s-au înregistrat victime.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button