Actualitate

Inspectoratul de Jandarmi Teleorman,condiții speciale pentru audiențe

Comunicat de presă

Având în vedere încetarea stării de urgență, în contextul menținerii riscului transmiterii infecțiilor cu noul coronavirus, în perioada următoare, până la revenirea la normalitate, în vederea asigurării dreptului cetățenilor la petiționare, dar și a protejării angajaților unităților Jandarmeriei Române, activitatea de relații cu publicul se va desfășura astfel:
Activitatea de primire în audiență se va desfășura numai în cazuri cu caracter deosebit, raportat la situația prezentată de către solicitantul audienței.
În situația aprobării audienței, aceasta se va desfășura astfel:
Audiențele se vor desfăşura într-o încăpere special destinată, iar persoanele care participă la audiență vor trebui să poarte mască și mănuși de protecție și să respecte regulile de prevenire a infectării cu COVID 19.
La audiență vor fi acceptate maxim 2 persoane concomitent pentru dialogul cu personalul cu funcție de conducere.
Audiența se va limita la un interval de maxim 15 minute, respectându-se astfel recomandările medicale de evitare a interacțiunii prelungite dintre mai multe persoane.
Pentru asigurarea comunicării dintre cetăţeni și Jandarmeria Română se pot utiliza și mijloace alternative cum ar fi sesiunile de comunicare pe conturile rețelelor de socializare sau telefonic.
În situaţia în care nu se poate realiza primirea în audiență, se poate dispune ca aspectele semnalate să fie transmise spre soluţionare unui compartiment de specialitate, solicitantul urmând să primească răspuns la cele sesizate.
În vederea realizării celor de mai sus, solicitanții vor menționa, obligatoriu, în cererea de primire în audiență, telefonul de contact și/sau adresa de e-mail.
Activitatea de consiliere a cetățenilor, prevăzută de O.M.A.I. nr. 33/2020 privind activităţile de soluţionare a petiţiilor, primire în audiență și consiliere a cetățenilor, în Ministerul Afacerilor Interne, se va desfăşura telefonic, de către lucrătorii de relații cu publicul, cetăţenii putând să apeleze numărul de telefon 0756 164 986.
Activitatea de primire a petiţiilor cetățenilor va fi asigurată prin intermediul trimiterilor poștale, al adreselor de e-mail sau prin completarea, on-line, a formularelor postate pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button