Actualitate

Întâlnire de proiect la Liceul Tehnologic V.Madgearu

Prima conferință internațională din cadrul Reuniunii Transnaționale a proiectului Erasmus “Skills for life and work in Europe” ,al cărui coordonator este Liceul Tehnologic V.Madgearu din Roșiorii de Vede,s-a desfășurat ,ieri ,la Casa de Cultură a municipiului.

La eveniment au participat 20 de elevi și 11 profesori de la cele patru școli partenere din Italia,Turcia,Grecia și Portugalia.

Activitățile de proiect se desfășoară în săptămâna 25 februarie-3 martie și cuprind o prezentare a domeniului de studiu .o prezentare a deosebirilor și asemănărilor dintre economiile și piețele de muncă  ale celor cinci țări participante,statistici privind rata șomajului ,indentificarea problemelor și a soluțiilor.

Pe lângă aceste activități , oaspeții vor avea ocazia de a vizita orașul,câțiva agenti economici locali și vor participa la lucrări ale atelierelor din cadrul Clubului Copiilor,iar în ultima zi vor face o vizită de documentare în capitală.

Scopul proiectului este acela de a-i ajuta pe elevi să-și îmbunătățească abilitățile de învățare,de viață ,dar și șansele de angajare după absolvire.

Proiectul se desfășoară pe o perioadă de doi ani ,iar următoarea întâlnire va avea loc în luna aprilie,î53311827_1321610317982197_8433431124809613312_nn Turcia.

 

 

R.Ciofalcă

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button