Actualitate

IPJ Teleorman scoate la concurs 8 posturi de personal contractual, din sursă externă

Comunicat de presă

Posturile de personal contractul din cadrul I.P.J. Teleorman au fost scoase la concurs, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 286 din 23 martie 2011, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 53/ 2003 – Codul Muncii, republicată, Hotărârii Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, Hotărârii Guvernului nr.355/2007 privind supravegherea sănătăţii lucrătorilor, cu modificările şi completările ulterioare, Ordinul M.A.I. nr. 291/2011 privind Normele metodologice de supraveghere a sănătăţii lucrătorilor, Secțiunea I – Posturile scoase la concurs , Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman cu sediul în municipiul Alexandria, strada Ion Creangă, nr. 71-73, jud. Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a opt funcții de personal contractual vacant, după cum urmează:

-Referent la Compartimentul Secretariat, documente clasificate si arhiva din cadrul IPJ Teleorman, Serviciul de Investigaţii Criminale

-Referent la Compartimentul Secretariat, documente clasificate si arhiva din cadrul Poliţiei Mun. Alexandria

-Referent la Compartimentul Secretariat, documente clasificate si arhiva din din cadrul Poliţiei Mun. Turnu Măgurele

-Referent la Compartimentul Secretariat, documente clasificate si arhiva din cadrul Poliţiei Oraş Videle

-Muncitor calificat- mecanic auto- la Serviciul Logistic din cadrul IPJ Teleorman

-Muncitor calificat- tâmplar- Serviciul Logistic din cadrul IPJ Teleorman

-Muncitor calificat- instalator- la Poliţia Mun. Roşiorii de Vede

-Ingrijitor la Poliţia Mun. Alexandria

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul instituției noastre https://tr.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs .

 

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button