Actualitate

La spitalul din Turnu Măgurele sunt internați 13 pacienți cu Covid

Spitalul Municipal Turnu Magurele înregistrează un număr de 13 pacienți confirmați cu coronavirus

Valul 6 al pandemiei de coronavirus a adus și la Spitalul Municipal Turnu Magurele mai mulți pacienți confirmați pozitiv. Dacă pana de curând în unitatea spitalicească din municipiul de la Dunăre nu exista inregistrat nici un pacient cu SARS Cov-2, iată ca revenirile din concediu au dus la mărirea numărului de confirmați pozitiv cu acest virus și la Turnu Magurele. În prezent, în spitalul din Turnu Magurele sunt internați un număr de 13 pacienți, iar încă 6 așteaptă rezultatul testelor, fiind considerați suspecți, ne-a informat Florentina Ancu, director executiv al DSP Teleorman.

În ceea ce privește situația la Spitalul Municipal Caritas Roșiorii de Vede, unitate suport Covid, dr. Valentina Robu, managerul Spitalului ne-a precizat ca în prezent sunt internați 64 de pacienți, dintre care 7 în ATI, fără decese înregistrate, din fericire.

Conform autorităților, numărul cazurilor de coronavirus va creste, odată cu revenirea din concedii a romanilor, un vârf pandemic se va înregistra în prima decada a lunii septembrie.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button