Actualitate

Locuință distrusă de flăcări la Drăgănești Vlașca.Incendiul a fost lichidat după 3 ore de intervenție a pompierilor

În această dimineață , pompierii militari au fost alertați de cetățeni pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 , de faptul că ,o locuință din localitatea Drăgănești Vlașca a fost curpinsă de flăcări, existând riscul ca focul să se propage la bunurile din apropiere.WhatsApp Image 2019-11-26 at 12.14.25

La fața locului au intervenit imediat două echipaje de pompieri din cadrul Punctului de lucru Drăgănești Vlașca, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, care au constatat că incendiul se manifesta violent și generalizat la jumătate din locuință, existând posibilitatea extinderii flăcărilor la anexele și casele învecinate.

Concomitent cu luarea primelor măsuri de localizare a focului, forțele de intervenție au fost suplimentate de un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate mare din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria și un echipaj cu o autocisternă cu apă  de la Detașamentul de Pompieri Videle.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, după aproximativ trei ore, militarii reușind să salveze aproximativ jumatate din locuință, imobilele din imediata apropiere și mai multe anexe gospodărești.

WhatsApp Image 2019-11-26 at 12.13.58În urma incendiului au fost distruse acoperișul locuinței, pe aproximativ 120 mp, trei camere de locuit și mobilierul aferent, o bucătărie și un foișor din lemn.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, cauza probabilă a acestui eveniment se pare că a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică, aceasta fiind postată direct pe materialele combustibile ale foișorului.

Din fericire la această intervenție nu au fost înregistrate victime.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button