Actualitate

Locul I pentru pompierii teleormăneni la concursul de caiac- canoe

Pe podium au mai urcat doua echipe din Giurgiu

Astăzi, 29 august 2021, în municipiul Alexandria, pe râul Vedea, s-a desfășurat ediția a II – a a concursului de vâslit caiac-canoe, în cadrul evenimentului #DESCOPERĂ_ROWMANIA, Apele Unite ale României.

Având un caracter sportiv, dar și unul de promovare a unui mediu de viață sănătos în cadrul naturii, concursul a adus la linia de start nu mai puțin de 14 echipe, printre care și vicecampiona națională de anul trecut, loc obținut la Tulcea, de către echipa Sf. Petru, din județul Giurgiu.

Cu toate că nu se aflau printre favoriți, fiind prima participare la o astfel de competiție pe apă, surpriza a venit de la echipa formată de pompierii militari teleormăneni, băieții noștri reușind să se sincronize perfect și să obțină timpii cei mai buni.

Întrecerea a fost una foarte disputată, cu rezultate apropiate între echipele care au ajuns pe podium, diferențele fiind de câteva sutimi de secundă.

În finală, locul I a fost ocupat de pompierii militari teleormăneni (Fire Team), care au trecut primii linia de sosire cu timpul de 46,13 sec., locul II a fost obținut de echipa Racheta, din județul Giurgiu, cu timpul de 46,61 sec., iar locul III de echipa Sf. Petru (Giurgiu), cu 46,76 secunde.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button