Actualitate

Măsuri suplimentare pentru gestionarea situației generate de infecția cu virusul SARS-CoV-2 pe raza municipiului Roșiori de Vede

Măsurile au fost adoptate pentru o perioadă de 14 zile, începând cu 11.03.2021

În urma ședinței de ieri, 11.03.2021, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Roșiori de Vede a dispus, începând cu data de 11.03.2021, noi măsuri suplimentare pentru prevenirea creșterii numărului de infectări cu Sars-Cov 2 și a gestionării pandemiei, în condițiile unei rate de incidență ,mai mică sau egală cu 1.5/1000 de locuitori și a prelungirii stării de alertă pe teritoriul României.

Începând cu data de 11.03, pentru o perioadă de 14 zile:

-activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice de tipul restaturantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00-22.00.

-activitatea restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă fără a depăși 50% din capacitatea  maximă a  spațiului în intervalul orar 06.00-22.00.

-activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului.

Operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise/deschise publice și private sunt obligați să își organizeze și să își desfășoare activitatea ăn intervalul orar 5.00-21.00.

În intervalul orar 21.00-05.00 operatorii economici pot activa doar în relația cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu.

Unitățile farmaceutice, benzinăriile, operatorii economici cu livrări la domiciliu și operatorii economici din domeniul transportului rutier de persoane care utilizează autovehicule cu capacitate mai mare de 9 locuri pe scaune,inclusiv cel al șoferului și cei din domeniul transportului rutier de mărfuri care utilizează autovehicule cu masa maximă autorizată de 2.4 tone își pot desfășura activitatea în regim normal de muncă cu respectarea normelor de protecție sanitară.

Noile măsuri adoptate de CLSU Rosiori de Vede au aplicabilitate imediată.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button