Actualitate

Patru bărbați din Roșiori de Vede au fost reținuți de polițiști

Un tânăr de 19 ani a fost lovit cu un obiect contondent

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Roșiori de Vede au reținut patru bărbați din localitate, cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

 

Ieri, 3 august, în jurul orei 18:00, polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în incinta unui spațiu de agrement din localitate a avut loc o altercație între mai multe persoane.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat un bărbat în vârstă de 19 ani, care a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital, restul participanților părăsind incinta societății.

Din primele cercetări s-a stabilit că între mai multe persoane a avut loc o altercație spontană, în urma căreia tânărul de 19 ani a fost lovit cu un obiect contondent. De asemenea, mai multe obiecte de mobilier, precum și alte bunuri au fost distruse.

Ulterior, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor implicate, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe obiecte contondente.

În cauză a fost dispusă reținerea a patru bărbați cercetați în cauză, toți din municipiul Roșiori de Vede, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button