Actualitate

Patru bărbați din Turnu Măgurele au fost reținuti pentru violare de domiciliu și distrugere

Comunicat de presă

În ziua de 11 octombrie , polițiștii din Turnu Măgurele au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe strada Ion Creangă din localiate are loc un conflict cu mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care în urma cercetărilor au stabilit următoarele: În ziua de 11 octombrie, în jurul după-amiezii, patru bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 52 de ani, toți din municipiul Turnu Măgurele, ar fi pătruns fără drept în curtea unui bărbat în vârstă de 42 ani din  Turnu Măgurele situată pe strada Ion Creangă, unde cu ajutorul unor obiecte contondente i-ar fi spart acestuia geamurile de la casă și de la o magazie.

În urma probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violarea de domiciliu și distrugere” iar față de cei patru s-a luat măsura reținerii pe o durata de 24 ore, aceştia fiind depuşi în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button