Actualitate

Patru zile de sărbătoare locală la Roșiorii de Vede

Anul acesta,Zilele municipiului Roșiorii de Vede se vor desfășura în perioada 18-21 mai.Programul celor patru zile de sărbătoare este bogat în evenimente culturale ,artistice și sportive.

Organizatorii au pregatit pentru roșioreni întreceri sportive,concursuri de șah ,rummy ,table și lectură,lansări de carte,expoziții de artă,parada portului și dansului popular, ediția a III a festivalului zonal Roșiori Dance & Voice.

Cu acest prilej,în fiecare an ,administrația publică locală premiază elevii și profesorii îndrumători cu rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare.

Sâmbătă și duminică vor urca, pe scena amenajată în centrul municipiului, artiș60116445_2224914584295494_5281308657240244224_o (1)tii Alina Eremia,Ionică Moroșanu,Loredana Streche ,Andrei Hamza și trupa Călușarii, Euroton.

Zilele municipiului Roșiorii de Vede se află la cea de a XIX a ediție și a suferit, de-a lungul timpului, mai multe modificări ale perioadei de desfășurare,existând o mai mare disponibilitate de participare a cetățenilor  în zilele de weekend.

 

R.Ciofalcă

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button