Sport

Pe cine trimite Sporting Roșiori în campionatul județean

Dacă în play-off, lucrurile s-au lămurit, Slatina și Daesti merg la baraj, iar CSM Alexandria și Vedita Colonesti în vacanta, în play-outul competiției, cu doua etape înainte de final, în “hora retrogradarii” sunt CSU Craiova 2 și Flacăra Horezu. În clasament, “juvetii” ocupa locul 8 cu 27 puncte, iar Flacăra Horezu locul 9, cu 24 de puncte.

Pentru a scăpa de retrogradare, Craiova trebuie ca astăzi sa nu piardă cu echipa noastra Sporting Rosiori, pe Extensiv.

La rândul lor, vâlcenii de la Horezu trebuie sa învingă astăzi lanterna roșie, pe conjudetenii de la Minerul Costești, iar săptămâna viitoare sa învingă și la noi în Teleorman, pe Sporting la Rosiori, pentru a se salva, asta coroborat cu doua insuccese ale celor de la Craiova. Practic, obținerea de 6 puncte de către Flacăra, se aseamănă cu un fel de misiune imposibila.

Cheia care decide a doua retrogradata o deține Sporting Rosiori, teleormanenii fiind deciși sa obțină toate punctele puse în joc în cele doua partide, astăzi la Craiova și sambata, 28 mai, la Rosiori cu Horezu. Pe cine trimite Sporting Rosiori în liga a 4-a? Aceasta este întrebarea și necunoscuta. Celelalte poziții în clasamentul final al plau-outului fiind cunoscute: locul 1 CSO Filiași, 2 Sporting Rosiori și 5 Minerul Costești, deja retrogradata.

Marian Amuza

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button