Actualitate

„Pe Deal la Teleormănel”.Ediție jubiliară a Festivalului concurs național de muzică populară

Ediția jubiliară a Festivalului concurs național de muzică populară „Pe Deal la Teleormănel”, organizat de Consiliul Judeţean Teleorman, prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, va aduce  în fața publicului tineri interpreți dornici de consacrare, reprezentând toate zonele folclorice ale țării, precum si artiști renumiți, cum ar fi Floarea Calotă,  alături de „Fetele din Botoșani” și Constantin Enceanu .

Festivalul se va desfășura  în perioada 24 – 26 septembrie 2019.

La concurs vor participa 23 de solişti vocali amatori din toată ţara și Republica Moldova, mesageri autentici ai zonelor pe care le reprezintă, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 30 ani.

Preselecția, va avea loc marți, 24 septembrie, la sediul C.J. C.P.C.T.Teleorman din Alexandria, începând cu orele 12.00, iar concursul se va desfaşura pe 25 septembrie 2019, pe platoul din faţa Casei de Cultură Alexandria, începând cu orele 19.30, urmat de recitalurile Ansamblului „Burnasul” și interpretului Alexandru Mica.

Pe 26 septembrie , de la orele 19.30, publicul spectator este invitat la festivitatea de decernare a premiilor, în cadrul „Galei Laureaţilor”. Spectacolul de gală va fi continuat cu recitalurile susținute de „Fetele din Botoșani”, Floarea Calotă și Constantin Enceanu.

Acompaniamentul concurenţilor va fi susţinut de Orchestra Ansamblului “Burnasul” a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, condusă de maestrul Adrian Grigoraş – dirijorul Orchestrei Radio România.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button