ActualitateSocial

“Pentru un județ mai curat!”Acțiune de ecologizare a mediului la nivel județean

Sute de elevi și profesori coordonatori din municipiul Roșiorii de Vede au participat  ,de Ziua Mondială a Curățeniei,la acțiunea de ecologizare a mediului “Pentru un județ mai curat!”

Acțiunea ,organizată de Consiliul Județean Teleorman în colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Managementul Deșeurilor Teleorman”,Inspectoratul Școlar Teleorman,S.C Polaris M Holding SRL și ECO SUD S.A s-a desfășurat în toate cele 97 de localități ale județului.

La nivel local,evenimentul a fost coordonat de Primăria Municipiului ,unde voluntarii s-au întâlnit ,au primit mănuți de protecție ,saci galbeni de colectare a deșeurilor,șepci ,tricouri și au fost repartizați pe zone ,astfel încât să cuprindă întreaga suprafață a localității.

Prin această acțiune, Consiliul Județean Teleorman a lansat o provocare elevilor teleormaneni ,în vederea conștientizării importanței păstrării unui mediu curat și implicării voluntare pentru ecologizarea unor spații din localități.

La nivelul județului la eveniment au participat peste 4.500 de elevi și 500 de cadre didactice,iar fiecare școală a  primit diplomă de participare.

 

R.CiofalcăImage12

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button