Actualitate

Percheziții domiciliare la cinci roșioreni suspectați de furturi pe teritoriul Belgiei

La începutul săptămânii,polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Roșiorii de Vede au efectuat ,în baza unui Ordin European de Anchetă emis de autoritățile judiciare ale poliției belgiene,șase percheziții domiciliare la locuințele unor suspecți români ,de unde au fost ridicate mai multe bunuri care pot avea legatură cu o cauză penală instrumentată de autoritățile belgiene.

În cauză există un dosar penal în care organele judiciare belgiene cercetează cinci suspecți de cetățenie română pentru furturi din societăți comerciale cu profil de  vânzare de telefoane mobile .

Prejudiciul se ridică la suma de 250 de mii de euro.

Perchezițiile domiciliare au fost efectuate în colaborare cu doi ofițeri ai Poliției Federale Belgiene ,delegați să asiste la activitățile de urmărire penală ,cu sprijinul lucrătorilor de poliție judiciară din cadrul IPJ Teleorman și a cinci grupe de intervenție specială ,din care două de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Teleorman.

În același timp ,a fost pus în executare un Mandat European de Arestare emis de autoritățile belgiene pe numele unui cetățean roman  suspectat de participarea la furturile comise pe teritoriul Belgiei.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button