Actualitate

Persoane cercetate pentru furt, reținute de polițiști

Polițiștii din Videle au reținut trei bărbați cu vârste cuprinse între 33 și 39 de ani, din județul Giurgiu, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În timp ce efectuau serviciul de patrulare, polițiștii din Videle au surprins patru persoane, toate din județul Giurgiu, în timp ce încercau să sustragă din zona unui parc petrolier 9 bucăți de țeavă metalică dezafectată cu lungimea de aproximativ 24 metrii, țeavă care era încărcată într-un atelaj hipo.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt iar față de trei dintre persoanele implicate a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței cu propunere corespunzătoare.

Polițiștii din cadrul Secției rurală nr. 5 Dobrotești au identificat autorii unui furt de catalizator auto și 20 de litri combustibil. Prejudiciul creat a fost recuperat și înapoiat persoanei vătămate.

Polițiștii din cadrul postului de poliție Beuca au continuat cercetările cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de furt.Fapta s-ar fi petrecut în ziua de 30 iunie, când persoane necunoscute au sustras de la domiciliul unei persoane din comuna Beuca un catalizator și 20 de litri de combustibil iar polițiștii au identificat autorii în persoana a trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, toți din comuna Beuca, județul Teleorman.

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate și înapoiat persoanei vătămate. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

 

 

 

 

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button