Actualitate

Peste 190 de candidați pentru cele 9 posturi de ajutor de șef de post

Comunicat de presă

191 de candidați s-au înscris la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman, pentru cele 9 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă.

Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 412 posturi în cadrul inspectoratelor de poliție județene ale Inspectoratului General al Poliției Române.

Informații complete cu privire la modalitatea de desfășurare a concursurilor se regăsesc, pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman: https://tr.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-prin-modalitatea-incadrarii-directe-din-sursa-externa-a-unor-functii-de-agent-de-politie-din-cadrul-ipj-teleorman

În perioada 11 – 19 octombrie, candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

 

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button