Actualitate

Pieton accidentat grav în Roșiori de Vede

Bărbatul a fost transportat la spital cu răni grave

În această seară, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, pe E70, în municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier.

Din informațiile obținute la locul accidentului, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Dracea, județul Teleorman care conducea un autoturism în municipiul Roșiori de Vede, a acroșat un pieton, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman.

Bărbatul accidentat s-a angajat în traversarea străzii, se pare că vroia sa se urce în mașină personală, moment în care a fost lovit de autoturism.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a bărbatului în vârstă de 57 de ani, care a fost  transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale, după ce i-au fost efectuate manevre de resuscitare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button