Actualitate

Polițiștii teleormăneni desfășoară activități zilnice de prevenire a accidentelor rutiere

Au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor rutiere

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și în vederea reducerii consecințelor acestora, precum și în scopul creșterii vizibilității în trafic.

 

Polițiștii au depistat nu mai puțin de 50 de conducători auto care nu au respectat normele rutiere, 16 dintre aceștia depășind regimul legal de viteză impus pe anumite sectoare de drum.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce opt permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, doi conducători auto au fost depistați sub influența băuturilor alcoolice în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, iar unul a fost sancționat pentru neoprirea la semnalele polițiștilor.

Totodată, aceștia au verificat și modul în care conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane sau mărfuri respectă măsurile impuse pentru prevenirea infectării și limitarea răspândirii virusului Covid-19.

IPJ Teleorman atrage atenția tuturor participanților la traficul rutier cu privire la necesitatea respectării normelor legislative privind circulația pe drumurile publice!

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button