ActualitateSocial

Prețuiește școala !

Infoexpres TV  Roșiorii de Vede  a lansat  Campania „ Fapte bune”

Prima acțiune, „Prețuiește școala!”, din cadrul acestei campanii se derulează în perioada 22 august – 09 septembrie și are ca scop sprijinirea copiilor din familii defavorizate să înceapă școala cu strictul necesar de rechizite.

Ne dorim să atragem cât mai mulți donatori de rechizite pe care să le oferim copiilor în prima zi de școală.Am stabilit împreună cu partenerii noștri , Primăria municipiului Roșiorii de Vede și Protoieria Roșiorii de Vede,  câteva centre de colectare a rechizitelor unde oricine este interesat să participe la campanie și să facă o faptă bună poate dona un caiet, un pix, un stilou, un creion,un penar sau mai multe, după posibilitățile fiecăruia, pentru ca la finalul acțiunii să aducem un pic de bucurie la cât mai mulți copii .

Cele șase centre de colectare vor fi deschise începând de joi,25 august,în holul Primăriei municipiului Roșiorii de Vede , în sala mare a Casei de cultură , Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena , Catedrala Sfântul Teodor, Biserica Sfântul Ioan, Biserica Sfânta Adormire.

Vă așteptăm alături de noi în această campanie și împreună să ajutăm cât mai mulți copii să meargă la școală cu ce au nevoie.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button