Actualitate

Primarul din Siliștea-Gumești,implicat într-un grav accident rutier

Edilul a fost transportat la spital cu răni grave la membrele inferioare

Seara trecută , primarul localității Siliștea-Gumești,Niculae Stelian, a fost implicat intr-un grav accident rutier.In momentul producerii accidentului acesta se afla singur in autoturism.

 

În jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roșiori de Vede au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 703, între localitățile Baldovinești și Siliștea – Gumești.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 54 de ani din comuna Siliștea – Gumești conducea un autoturism pe DJ 703, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitatate.

Edilul localității a fost  transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiindu-i totodată recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din informațiile obținute,se pare că acesta  ar fi suferit un atac în urma căruia i-a rămas piciorul blocat pe pedala de accelerație,trezindu-se mai tarziu imobilizat în mijlocul câmpului.A fost găsit încarcerat ,cu răni grave la membrele inferioare de un cioban căruia i-a  atras atenția poziția stâlpului de electricitate în care s-a oprit autoturismul.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button