Actualitate

Prins băut la volan

Polițiștii teleormăneni de la Serviciul Rutier au efectuat mai multe controale în trafic care au vizat conducerea autovehiculelor pe drumurile publice sub influenta alcoolului și alte abateri de la regimul circulației rutiere.

În urma unui astfel de control, a “căzut” în plasa polițiștilor, pe raza comunei Stejaru, un conducator auto care consumase băuturi alcoolice.

În timpul verificărilor de rutină, șoferul mahmur, a fost imediat descoperit de oamenii legii că se afla sub influența bauturilor alcoolice. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0, 45mg/l alcool pur în aerul respirat. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducere a unui vehicul sub influența alcoolului”.

Tot în timpul acestor verificări, polițiștii au descoperit mai multe cazuri de șoferi care conduceau autoturisme neinmatriculate. Și acești conducători auto s-au ales cu dosare penale.

În total, oamenii legii au aplicat 45 de sancțiuni la regimul vitezei, 4 pentru lumini, 5 sancțiuni pentru alte abateri de  la regimul circulației rutiere.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button