Actualitate

PSD Teleorman-Victimizarea în mediul on-line – un alt aspect care completează mizeria absolută a acestei campanii electorale.

Comunicat de presă

Mediul on-line, cel populat de mulți ”eroi anonimi” ascunși în spatele tastaturilor, este la jumătatea acestei campanii electorale inundat de o mulțime de informații care mai de care mai mizerabile, fără bază, fară dovezi, fără documente, postate și rostogolite din troll în troll cu rolul de a ”da în cap” unui candidat și ”a fi săltat” alt candidat.

Am citit despre mine că sunt bolnav. FALS, medicul meu de familie poate certifica acest lucru, iar analizele mele sunt în parametri optimi.

Am citit despre mine că nu mai candidez. FALS – candidez după cum cu toții ați văzut și voi continua proiectele demarate și cele peste de 30 lucrări în execuție în diverse stadii.

Am citit despre mine că mă voi retrage. FALS – dezvoltarea municipiului este prioritatea mea și a echipei PSD de consilieri.

Am citit despre mine că mă folosesc de numele unei școli, unde și eu am învățat. FALS – Ieri apărea pe acea pagină o fotografie cu mine și mai multe postări ale unor persoane încă din 2015. Astăzi au dispărut toate în ceața internetului. ”Eroii” tastaturii au intervenit și cum era de așteptat…tot Drăgușin este de vină.

Am citit despre candidata PNL că trece prin momente dificile și sunt acuzat eu și echipa mea de mizeriile rostogolite de pagini care se dau ”publicații online” dar care nu au putut NICIODATĂ să scoată pe cineva asumat la lumină. Cine sunt ei? Să afle poliția! Eu vreau să știu și vreau să știe toată lumea! De aceea insist ca toate instituțiile statului unde s-au depus plângeri, așa cum ar trebui într-o asemenea situație, de către candidata PNL, să le dea curs cu celeritate și să aflăm și noi toți cine sunt cu adevărat ”eroii” din spatele tastaturilor.

Eu voi depune plângeri pentru toate abuzurile și derapajele și mă aștept ca acestea să fie tratate cu responsabilitate, organele de cercetare să-și facă treaba și să aflăm înainte de 27 septembrie CINE CREEAZĂ ȘI ROSTOGOLEȘTE MIZERII, unde, plătit de cine și cu ce interes.

Am citit despre mine, coincidență, cu fix 14 zile înainte de ziua votului, că ar trebui să stau izolat, că ”surse din DSP spun că….”. NU TREBUIE SĂ STAU IZOLAT. Spune DSP oficial, în scris, semnat și asumat, nu ”pe surse”. Nu sunt contact direct al unui pacient testat pozitiv, nu am decizie de carantinare sau altă măsură dispusă. Faptul că oameni apropiați mie trăiesc o dramă cumplită, separați unii de alții, o mamă care nu și-a putut vedea copiii,  dintre care unul de doar 2 ani și un tată zăcând neputincios lângă copiii lui în spital diagnosticați cu COVID, citesc cum este exploatat politic de susținătorii PNL mă oripilează și mă face să mă întreb: de ce pot fi ei capabili? Dar aștept să ne răspundă oficial instituțiile cu atribuții în domeniu, înainte de 27 septembrie.

Eu și echipa mea voi continua să ne prezentăm proiectele, să ne întâlnim cu cetățenii respectând toate normele de protecție stabilite, să organizăm ziua votului în siguranță, să depunem alte proiecte pentru finanțare europeană, să lucrăm pentru Alexandria. Înțeleg că era cel mai convenabil pentru PNL să ”mă pună 14 zile pe tușă”, dar nu le-a ieșit. Cu minciuna, manipularea și victimizarea nu o să reușiți să mă opriți din ceea ce fac zi de zi, din administrarea acestui municipiu pe care vi-l doriți ca trofeu!

Vă voi prezenta ori de cîte ori voi avea un răspuns oficial de la instituțiile sesizate, DOCUMENTUL oficial și ADEVĂRUL.

Astăzi vă rog să citiți răspunsul DSP Teleorman referitor la ”așteptata” mea izolare. Citiți și judecați și singuri!

Așteptăm să aflăm cum datele personale și medicale s-au scurs ”pe surse” din DSP ca să înțeleg eu și dumneavoastră cât de sigure sunt datele noastre în mâinile instituțiilor care au acces la ele.

#ContinuămÎmpreună pentru Alexandria!

Victor Dăgușin

Comandat de PSD Teleorman

Cod mandatar -21200019

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button