Actualitate

PSD Teleorman:Considerăm că PNL Teleorman face practic o campanie electorală bazată pe manipulare

Comunicat de presă

Am primit recent informația potrivit căreia, de la sediul de campanie al PNL Teleorman, se distribuie măști pentru începerea noului an școlar. În acest sens, PNL Teleorman a postat pe o rețea de socializare(Facebook), în data de 12 septembrie 2020, o invitație online către unitățile de învățământ din județ să ridice, în plină campanie electorală, de la sediul lor de partid, măști sanitare de protecție. Considerăm că este un atentat la democrație, o tentativă clară de mituire cu scop vădit electoral care evidențiază disperarea, lipsa de scrupule, ticăloșia și cinismul celor implicați. Conform documentului postat, asumat de Florin Titirișcă, directorul de campanie a PNL Teleorman, unii dintre peneliștii teleormăneni nici măcar nu se mai feresc să dea mită electorală și folosesc în acest scop propriul sediu de partid.

„Mascarada electorală” dirijată de directorul de campanie a PNL Teleorman, Florin Titirișcă, demonstrează abuzul de putere și disprețul față de lege și cetățeni al conducerii PNL Teleorman, care distribuie, chiar în timpul campaniei electorale, materialele de protecție sanitară pentru începerea școlilor, din sediul lor de campanie.

Mita electorală, cu aparență de act caritabil, este „mascată” de insinuări și minciuni la adresa primarilor PSD, de natură să justifice, în opinia lor, gestul incalificabil de a folosi unitățile de învățământ din județul Teleorman în scop electoral.

Folosirea drept paravan pentru mita electorală a unităților de învățământ din județ constituie dovada unei încălcări flagrante a legii, făcută cu scopul obținerii de beneficii electorale. Este evidentă intenția eludării traseului legal pe care ar fi trebuit să sosească materialele sanitare de protecție în școli. Repartizarea din timp a acestora, pe baza unui calendar precis și a unui grafic, întocmite responsabil și transmise de ministerul de resort către autoritățile locale competente, intră în sarcina guvernului liberal. După ce PNL a compromis deschiderea anului școlar și nu a reușit să organizeze desfășurarea învățământului în România, ne revoltă cu cât cinism se folosesc liberalii chiar de unitățile de învățământ, în plină campanie, în încercarea disperată de a-și maximiza câștigul electoral pe seama pandemiei și a necazului oamenilor.

Este încă o ticăloșie ce poartă marca PNL. Potrivit documentului postat de PNL Teleorman, de vină pentru haosul și lipsa de organizare a guvernului liberal, în responsabilitatea căruia intră organizarea învățământului românesc, este tot PSD. Este revoltător cum Florin Titirișcă, un personaj ridicol și un ageamiu în politică pus director de campanie al PNL Teleorman, încalcă cu bună știință legea, lezează demnitatea cadrelor didactice și umilește părinții și elevii, cerând unităților de învățământ să accepte să primească de la sediul de campanie al unui partid politic, măști de protecție folosite drept mită electorală.

Considerăm că PNL Teleorman face practic o campanie electorală bazată pe manipulare, dezinformare și minciună, ieșind în afara jocului politic corect.

Cerem public PNL Teleorman să pună capăt atacurilor la adresa primarilor PSD și să înceteze campania ticăloasă de manipulare a opiniei publice. Toate motivele invocate pentru justificarea adevăratelor intenții ale PNL sunt inventate cu scopul de a construi o strategie bazată pe minciună și manipulare, în încercarea disperată de a-și justifica incompetența în exercitarea actului de guvernare, atât în ceea ce privește asigurarea condițiilor sanitare minime pentru începerea anului școlar, cât și pentru desfășurarea alegerilor. Haosul fără precedent creat de guvernarea liberală, incapacitatea Guvernului Orban de a gestiona problemele cu care se confruntă România, sunt puse din nou fără rușine în seama PSD.

Lăsăm la latitudinea teleormănenilor să decidă, dar și la dispoziția autorităților competente ale statului, în atenția presei și a întregii opinii publice, felul în care înțelege PNL, prin reprezentanții săi în județul Teleorman, să facă campanie electorală, folosindu-se de pandemie și de oamenii aflați în dificultate.

Dovada ticăloșiei „marca PNL” este oferită chiar de directorul de campanie electorală a PNL în Teleorman, Florin Titirișcă, care recunoaște că au atras în jocul politic și se folosesc de firme particulare pentru a le interpune și a „albi”, în opinia lor, mituirea electoratului, distribuind măști sanitare chiar de la sediul de campanie a PNL, în timpul campaniei electorale. Atașăm în acest scop conținutul documentului postat de PNL Teleorman. Detalii: https://www.facebook.com/547015548766551/posts/2013893158745442/

 

13 septembrie 2020

Biroul de presă al Organizației județene a PSD Teleorman

Comandat de PSD Teleorman

Cod mandatar-21200019

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button