Actualitate

Rezultate înregistrate de jandarmii teleormăneni în minivacanța de 1 decembrie

Comunicat de presă

Peste 200 de jandarmi au fost prezenți la datorie în perioada 30 noiembrie -03 decembrie în județul Teleorman, astfel încât cetățenii să petreacă în siguranță minivacanța prilejuită de sărbătoarea Zilei Naționale a României.

Principalul nostru obiectiv a fost asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul manifestărilor cultural-artistice, sportive și religioase care au avut loc la nivelul județului nostru.

În această perioadă, jandarmii teleormăneni au fost angrenați în diverse și multiple misiuni, efectivele dispozitivelor fiind concentrate în sprijinul cetățenilor, pentru a le oferi siguranță și totodată pentru a preveni apariția eventualelor fapte antisociale care puteau altera buna desfășurare a evenimentelor desfășurate pe raza teritorială de competență.

Pe timpul misiunilor executate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale din care: 5 avertismente și 7 amenzi în valoare de peste 2050 lei.

Sancțiunile au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.61 din 1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, persoanele fiind sancționate pentru provocare și participare la scandal în locuri publice.

În perioada următoare, jandarmii teleormăneni vor continua activitățile în misiunile pentru păstrarea ordinii și liniștii publice precum și de combatere a infracționalității.

De asemenea, păstrăm recomandările noastre pentru cetățeni și le reamintim faptul că pot apela cu încredere la sprijinul echipelor de jandarmi aflate în apropiere atunci când se află într-o situație de risc sau sunt martorii comiterii unor fapte antisociale.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman vă mulțumește pentru responsabilitatea cu care ați ales să petreceți această minivacanță și vă mulțumește pentru încrederea acordată.

 

 

 

 

 

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button